PDA

View Full Version : Can't get Hamachi/Multiplayer to work



Boris Dzhelali
April 30th, 2012, 10:51
I've read the "complete guide to multiplayer dk2" in the stickies section, when I click on the link that gives network name etc it sends me to a 404 page with nothing on it.

I've tried pretty hard to find guides, youtube, google, etc and I can't find anything that works... the guide also is written for windows XP and I'm running 7 so I'm not 100% sure I'm doing the right thing...

here's some screen shots of what's going on on my screen, please point me in the right direction I really want to play dk2 against human players lol.



I can't get hamachi to work =[

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/549180_165991416860136_100003478350504_223781_1949 809437_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/564216_165991443526800_100003478350504_223782_1782 962786_n.jpg

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

solved, now I need to find a hamachi server that isn't full...

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:48 ----------

solved, now I want a server that isn't full.. for an active player like myself

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

solved, anyone let me join their hamachi server? they all seem full