PDA

View Full Version : clokspl



Pizu
October 20th, 2009, 14:19
clokspl is missing, meaning i can't update to 1.7. I need to update because i crash...

I downloaded DK2 :horny: I have to say i enjoy it more than the last time i tried it. But... download is kinda shady, as my version is... does anyone know where to get a working dk2 or could someone upload their clokspl? or w/e? i want it fixed plz ^^

Mister Giggles
December 14th, 2009, 04:42
What a bold little pirate you are...

DragonsLover
December 15th, 2009, 01:54
clokspl.exe is used by SafeDisc, the copy protection of the game. If it is missing, then it's not very good... Why not getting a legal copy of the game to insure you don't have any problems?

danvzare
December 15th, 2009, 13:28
Why don't you try to download an iso file of DK2 and burn it to a disk, that might work or you could just buy the game like I did.